Rólam

PÁR SZÓ RÓLAM…

Régóta dédelgetett álmom vált valóra saját vállalkozásom megnyitásával. Örök maximalistaként sokáig halogattam az elindulást, részben érezve hogy új kihívást hoz Nekem két kisgyermek mellett, édesanyaként. Mára már tudom, hogy megérzésem nem volt alaptalan és most, hogy kislányom is már lassacskán kinövi a kisbabás korszakot több időm és energiám jut arra, amit szeretek, az alkotásra.

Már 2017 óta foglalkozom aktívan a webdesignnal, grafikai tervezéssel. A tanfolyam elvégése után egy magyarországi kozmetikai nagykereskedelemnél helyezkedtem el. Ottani napi feladataim közé tartozott a forgalmazott márkák honlapjainak kezelése, tartalmaik frissítése előkészítése, a nyomdai anyagok kivitelezése és a social média feladatainak ellátása. Segédkeztem nagy volumenű kampányok, előadások megszervezésében. Már akkor ért bennem a gondolat a szabadúszói életforma iránt, de a kisfiam majd a kislányom születése a szakmai továbbjutást átmenetileg elodázta. Mostanra azonban felcseperedtek annyira, hogy mellettük is tudjak nyugodtan dolgozni.

Ha most indítod a vállalkozásod vagy megújítani szeretnéd meglévő arculatod, céged, vállalkozásod megjelenését vagy csak grafikai tervezésre van szükséged keress bátran valamelyik elérhetőségem egyikén!

Elérhetőségeim: