PORTFÓLIÓM

pályázatos Munkáim

Eddigi alkotásaim

NAGYARCULAT

ŐRANGYAL gyógyszertár

Arculati elemek, logótervezés, matrica, csomagolástervezés, social média egységes arculattervezése valamint a közeljövőben egy saját honlap létrehozását is rám bízták. Letisztult, könnyed, elegáns végeredmény született.

PLAKÁTTERVEZÉS

FARMERKIRÁLY AKCIÓ

Akcióplakát terveim, ami egy képkeretbe szinte egy festménynek is beillik. Farmer Király – Az igényes Nők farmerboltja-ban gyönyörű, minőségi darabokat találtok. Szeretem a velük való közös munkát, mindig csodaszép anyagok kerülnek ki.

“Köszönöm szépen a munkát, szép lett a végeredmény.”

Tóth Anna
Névjegykártya

Babamasszázs tanoda

Elegáns, finom névjegykártyatervezés. Mikor kisbabám született sok minden megfogalmazódott bennem. Ami biztos volt, hogy a legjobbat akarom neki. Evi akkor már rutinos masszázs szakértőként mutatta meg azokat a finom mozdulatokat, melyekkel a kicsiket könnyen el lehet lazítani például fürdés előtt vagy görcsös hasfájánál. A kislányomnál nagyon jól is jött ez a tudás! Ez egy névjegykártyatervezet neki, az adatok nem valósak itt még rajta, de szívből ajánlom őt mert profi, igazán elhivatott szakember.

Nagyarculat

Albérletfelügyelet

Zoli év elején keresett fel, hogy segítsek egy bajba jutott honlappal. Úgy döntöttünk teljesen az elejéről építjük fel, így egy friss fiatalos kinézetet kapott a cég végeredményben. Könnyű volt vele a munka, mert mindent rám bízott és hamar megtaláltuk a közös hangot.

Nagyarculat

DR. V GAÁL Ügyvédi iroda

Büszkén osztom meg az egyik sikeresen lezárt arculattervezésemet. Igen, ez komplett ARCULAT volt, a logó kivételével. Péterrel dolgozni megtiszteltetés volt, és remélem a DR. VGAAL Ügyvédi Iroda sokaknak segítséget nyújt a jövőben bármilyen peres ügyben. Keressétek őket bátran!

“Köszönöm kedves szavaid és ajánlásod! És köszönöm még egyszer, hogy ilyen nagyon szép honlapot készítettél! Jó volt a közös munka, melyet folytatni is fogunk! Én is csak szívből ajánlani tudom a LittlePeace Design-t!” 

Dr. Gaál Péter Ügyvéd
kisarculat

DG Property Logó

A DG Property Ingatlanhasznosító Kft. színei abszolút rám lettek bízva, így visszanyúltam a mai trendi bézses/pasztelles árnyalatok helyett korábbi kedvencemhez, a lila árnyalataihoz. Ebben a könnyed vonalvezetéstű monogrammos logóban megmutatkozik az ingtalanokhoz kapcsolódó profizmus, melyet a cég képvisel.