DR V GAÁL ARCULAT

szerző :

Kategória :

arculat

közzétette :

Share This :

Egy Ügyvédi iroda arculatkészítésének rövid története

Péter még 2022 év vége felé keresett meg egy közös ismerősünk jóvoltából. Szerette volna újonnan induló ügyvédi irodájának arculatát elkészíttetni. Ebbe beletartozott a saját honlap teljes elkészítése valamint a cég profiljához illeszkedő offline anyagok megszerkesztése, úgy mint cégpapír, mappa, névjegykártya, ajtómatrica, irányítótáblák stb.

Nem titok, nagy projekt volt ez, még hacsak egyedül a logó volt már kész. Így ez volt az arculati színek irányadó vezérfonala, illetve a design beépített elemeként is szolgált több helyen.

Többszöri egyeztetés után véglegesült az általa álmodott elképzelés, gondos betűválasztás, színválasztás és elrendezés variálását követően, ami azóta testet is öltött. Ez több hónapnyi munkát ölelt fel számtalan e-mail váltás mellett. Véglegesen ez év elején záródott le a projektmenedzsment de összegezve írni róla csak mostanra jutottam el hogy beszámoljak róla. Büszke vagyok arra, hogy engem választott arculatának kivitelezésére, valamint munkám elnyerte tetszését. Székhelyileg Budapesten találhatóak, így ha a Cziráki utcában jártok és bármi jogi ügyet kell intéznetek, nyugodtan keressétel fel, megtekinthetitek irodájukat. Bátran, szívből ajánlom, mert igazi profi kezek közé kerültök!

Honlapjuk pedig itt elérhető: www.drvgaal.hu

Ízelítőként pár kép az online és offline anyagokról:

Szeretnél velem dolgozni?

Keress bátran elérhetőségeim egyikén!